Pro TV 3D va fi implementat incepand cu acest an. SC Pro TV SA a solicitat si obtinut de la ANCOM o licenta de a emite experimental in 3D.
"Suntem cu totii martorii evolutiei tehnologiei de tip 3D, in special in cinema, si credem ca tehnologia 3D va avea un mai mare succes decat HD. 3D aduce o experienta noua, este o a treia dimensiune (...) Suntem pregatiti sa oferim continut 3D. Am solicitat ANCOM o licenta pentru a emite 3D si intentionam sa implementam canalul anul acesta. Acest canal nu va fi in simulcast cu programul Pro TV. Credem ca nu avem suficiente motive astazi sa transformam transmisia HD intr-o transmisie eminamente 3D", a spus Claudiu Paraschiv, in cadrul International Digital Forum 2010, conform Gandul.

Pe langa planurile privind transmisia 3D, Claudiu Paraschiv a dezvaluit si cateva dintre planurile pentru implementarea tehnologiei HD ale SC Pro TV SA, compania care detine posturile de televiziune Pro TV, Acasa, Pro TV International, Pro Cinema, Sport.ro si MTV Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.