Retelele de socializare internationale au redus distantele de kilometri intr-un simplu click. Cei mai activi si dedicati utilizatori ale acestor forme de mijlocire a comunicarii sunt femeile.

Bebo.com- 68% dintre utilizatori sunt femei
Bebo, reteaua formata din 13 siteuri adaptate local, are cu 3,2 milioane mai multi utilizatori femei decat barbati. Portalul permite utilizatorilor sa recomande muzica si videoclipuri, bloguri si sa incarce poze, scrie Forbes.com.

MySpace.com- 64% dintre utilizatori sunt femei
Cu un numar de 100 de milioane de utilizatori pe luna, MySpace ofera o platforma de music share, video-uri, bloguri si poze.

Tagged.com- 64% dintre utilizatori sunt femei
Tagged ocupa locul trei, in topul celor mai mari retele sociale din Statele Unite. Cei 80 de milioane de membri pot juca, pot conversa pe chat sau isi pot trimite mesaje personale.

Classmates.com- 64% dintre utilizatori sunt femei
Classmates.com este dedicat colegilor de clasa. Platforma permite utilizatorilor sa tina legatura cu fosti colegi de scoala generala, liceu sau facultate.

Facebook, cea mai mare retea sociala din lume, cu peste 400 de milioane de utilizatori, este dominat de femei. Potrivit cifrelor livrate de Google Ad Planner, 57% din conturile inregistrate pe Facebook apartin femeilor. Acestea sunt mai active decat barbatii, avand in medie cu 8% mai multi prieteni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.