Avem computere, le upgradam cand observam ca nu se mai misca bine prin anumite jocuri, schimbam wallpaper-ele, ne inspiram in fiecare zi din ele, suntem la curent cu ultimele noutati si ne place sa incercam numeroasele aplicatii stabile, intuitive si daca se poate, chiar gratuite. Descopera o noua serie de aplicatii freeware.
  • Scott's Gmail Alert 4.0 te face sa uiti de Gmail Notifier. Iti poti particulariza alarmele, poti trimite rapid un mail fara sa deschizi Gmail si ai acces si la Calendar.Download.
  • Opera a ajuns la versiunea 10.5, laudata de catre developer drept cea mai rapida din lume. Si cam au dreptate, asta gratie engine-ului Carakan care face minuni, incarcand JavaScript imediat si avand un loading de pagina la un timp foarte bun. Opera 10.5 se integreaza perfect in Windows 7, aduce suport pentru video HTML 5, permite un browsing privat mai eficient. Download.
  • UltraDefrag este o aplicatie open-source portabila, care defragmenteaza foldere, partitii sau hdd-uri intregi. Incercati versiunea GUI, care arata ca in imagine. Download.
  • DVDStyler permite realizarea un disc DVD cu numai cateva clickuri. Daca aveti un film mai vechi, in aproape orice format, il puteti arde pe un DVD pentru a fi apoi rulat in orice player. DVDStyler se ocupa de conversia in format Mpeg-2, apoi scrie filmul imediat pe disc. Aveti grija sa nu alegeti in timpul instalarii si acele toolbar-uri crapware care va pot incurca apoi. Download.
Citeste integral topul aplicatiilor online gratuite pe toxel.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.