Dupa socul generat de criza financiara din toamna anului 2008, in 2010 miliardarii industriei IT&C isi reiau locurile in topul celor mai avuti oameni din lume. Descopera care sunt cei mai bogati oameni din IT.
  • Dupa ce si-a recastigat pozitia fruntasa in urma cu un an, Bill Gates a fost din nou detronat din pozitia de cel mai bogat om din lume, de aceasta data de Carlos Slim, insa fondatorul Microsoft ramane in continuare cel mai bogat om din segmentul IT, cu o avere estimata la 53 miliarde dolari.
  • Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, care a parasit topul in urma cu un an, a reintrat in clasament pe pozitia 212 cu o avere estimata la patru miliarde dolari.
  • Larry Ellison, fondatorul si directorul executiv al Oracle, este a sasea cea mai bogata persoana din lume cu o avere estimata la 28 miliarde dolari. Topul pentru segmentul IT este completat de Sergey Brin si Larry Page, cei doi fondatori Google care au fiecare cate o avere estimata la 17,5 miliarde dolari (pozitia 24).
  • Steve Ballmer, actualul director executiv al celui mai mare producator software Microsoft, care detine un numar impresionant de actiuni al caror pret a crescut in ultimul an, ocupa pozitia 33 in topul Forbes cu o avere de 14,5 miliarde dolari.
Citeste integral topul celor mai bogati oameni din IT pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.