Un utilizator al retelei sociale Twitter are in medie zece conturi pe care le urmareste si trimite in medie cel putin zece mesaje, arata un nou studiu al companiei de securitate Barracuda Labs.

Astfel, un utilizator activ este urmarit de zece prieteni si urmareste cel putin zece conturi. De asemenea, un utilizator trimite in medie mesaje de cel putin zece ori, ceea ce inseamna ca doar 21% dintre utilizatori sunt activi.

Doar 26% dintre utilizatorii Twitter au mai mult de zece urmaritori (n.r. - followeri), in timp ce doar 40% urmaresc zece utilizatori sau mai multi, astfel majoritatea utilizatorilor Twitter (51%) sunt urmariti de mai putin de cinci persoane, scrie Wall-Street.

Studiul estimeaza ca 34% dintre utilizatorii retelei sociale nu au trimis niciodata un mesaj (n.r. - tweet), in timp ce 73% dintre utilizatorii Twitter au trimis mesaje de mai putin de zece ori. Potrivit acestor date, majoritatea mesajelor provin de la un sfert dintre utilizatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.