Mai mult de 10 miliarde de mesaje au fost trimite prin reteaua de micro-blogging Twitter de la lansarea sa in 2006, scrie The Telegraph.

Atingerea acestui prag subliniaza dezvoltarea retelei sociale si cresterea popularitatii. In luna noiembrie 2008, compania a depasit pragul de un miliard de mesaje trimise, iar in urma cu un an tot in luna noiembrie a ajuns la cinci milioane de mesaje (n.r. - tweet-uri).

Potrivit Wall-Street, utilizatorii Twitter nu au putut afla cine a trimis mesajul cu numarul 10 miliarde deoarece acesta apartine unui profil protejat, ceea ce inseamna ca mesajele sale nu pot fi vizualizate de audienta generala. Analistii estimeaza ca daca Twitter isi mentine ratele de crestere, mesajul cu numarul 20 de miliarde ar putea fi atins in luna iulie.

Serviciul de micro-blogging si-a marit popularitatea printre internauti, iar orasul cu cei mai multi utilizatori de Twitter este Londra. Celebritatile printre care Ashton Kutcker, Steven Gerrard si Oprah Winfrey se numara printre utilizatorii de Twitter, iar un numar tot mai mare de companii folosesc platforma pentru a se promova.

De asemenea, site-ul de microblogging a mai anuntat recent ca a depasit cota de 50 de milioane de mesaje trimise zilnic, crescand de 20 de ori fata de anul anterior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.