Teodor Baconschi, ministrul de Externe, a inaugurat prima expozitie din Europa care poate fi vizitata pe telefonul mobil.

Expozitia, denumita "De la primele scrieri la multimedia. O scurta istorie a evolutiei comunicarii ... si mai mult", cuprinde 300 de obiecte din peste 12.000 de ani de istorie umana, obiecte provenite de la Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane din Deva, Muzeul Banatului din Timisoara, Muzeul National de Istorie al Transilvaniei din Cluj-Napoca, Muzeul National Brukenthal din Sibiu, Muzeul de Istorie din Sighisoara si Muzeul Unirii din Alba Iulia, potrivit organizatorilor, scrie DailyBusiness.

"Oriunde s-ar afla, la Londra, la New York sau la Sidney, oricine va putea sa viziteze intreaga expozitie pe site-ul www.multimediahistory.org care contine toate panourile, toate ilustratiile, pozele si explicatiile pentru fiecare dintre cele 300 de comori aduse din toate muzeele din Ardeal si Banat", se mai arata in brosura care prezinta prima expozitie din Europa vizitata cu telefonul mobil, conform Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.