Fondatorul producatorului taiwanez de PC-uri Acer estimeaza ca, in urmatorii 20 de ani, companiile IT americane ar putea sa dispara din cauza incapacitatii de a produce computere la preturi scazute care sa satisfaca cererea din piata.

"Tendinta pentru computerele cu pret redus va continua in urmatorii ani", a declarat Stan Shih, fondatorul celui mai mare producator de computere personale din Taiwan si al doilea producator la nivel global, scrie Wall-Street.

"Producatorii IT americani nu stiu cum sa plaseze astfel de produse in piata. Aceste branduri ar putea sa dispara in urmatorii 20 de ani, la fel cum s-a intamplat cu producatorii americani de televizoare", a declarat antreprenorul IT.

Acer a depasit producatorul american de computere Dell, devenind al doilea furnizor de computere pe plan mondial, iar specialisti din industrie sustin ca pana in 2011 ar putea depasi liderul Hewlett-Packard dupa numarul de unitati vandute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.