Mark Zuckerberg (25 de ani), CEO-ul Facebook, cea mai populara retea sociala din lume, a declarat ca oamenii au devenit mai deschisi in a afisa online informatii personale, informeaza The Guardian.

Cresterea spectaculoasa a retelelor sociale demonstreaza faptul ca oamenii nu mai au pretentii in ceea ce priveste intimitatea, crede Zuckerberg.

Oamenii se simt mai bine impartasind informatii de toate tipurile cu un numar din ce in ce mai mare de persoane. Norma sociala reprezinta o chestiune ce a evoluat de-a lungul timpului”, afirma fondatorul Facebook.

Zuckerberg a adaugat ca dezvoltarea accelerata a social media reflecta schimbarea atitudinilor in randul oamenilor obisnuiti, subliniind faptul ca aceasta modificare radicala a survenit pe parcursul catorva ani.

Cand am inceput acest business in camera mea de la Harvard multi se intrebau de ce ar publica orice fel de informatie pe Internet sau care ar fi utilitatea unui site. Apoi, in ultimii 5-6 ani, blogging-ul a devenit un fenomen extraordinar”, a adaugat acesta.

Mai multe detalii despre evolutia intimitatii in online cititi pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.