Industria jocurilor video se bucura de o continua apreciere, in ciuda mediului financiar dificil, iar anul 2010 nu dezamageste impatimitii si vine cu noi lansari.

Astfel, Mafia II este probabil cel mai asteptat shooter third-person din acest an. Jocul are ca poveste viata lui Vito Scaletta, fiul unor imigranti sicilieni in SUA. Pe masura ce jocul avanseaza, Vito va adera la o organizatie criminala si va deveni un mafiot.

Continuarea celebrului shooter first person BioShock este programata pentru 9 februarie 2010. Actiunea se va desfasura in anii ’70 intr-un univers alternativ in orasul Rapture, la circa o decada dupa evenimentele din primul joc, scrie Money.ro.

Blizzard detine din nou, in acest an, o serie de titluri care sunt asteptate cu sufletul la gura de entuziasti. Printre acestea, StarCraft II, probabil cel mai asteptat joc de strategie in 2010. Pe locul doi se afla World of WarCraft: Cataclysm. Un expansion pentru "perla coroanei” Blizzard, World of WarCraft, Cataclysm aduce continut nou, mai multe nivele pentru jucatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.