La numarul 1951 erau oferite in mod traditional informatii despre cursul valutar, rezultatele la tragerile loto, codurile postale, lista farmaciilor non-stop, prognoza meteo, dar de acum serviciul ofera si date comparative privind preturile pentru peste 20 de categorii de produse disponibile in magazinele din Romania, folosind ca sursa site-ul www.price.ro.

Romtelecom, cel mai important operator de telefonie fixa de pe piata locala a lansat noi servicii pentru numarul 1951, numarul de aflare a informatiilor lansat in urma cu 35 de ani de catre companie. Astfel, prin noile facilitati, persoanele interesate pot afla preturi practicate de peste 300 de magazine online si sa afle informatii despre trafic, mersul trenurilor, horoscop ori retele culinare, scrie Wall-Street.

Modernizarea serviciului 1951 a inceput din primavara 2009 si ca urmare a semnarii unor parteneriate cei care au apeleaza acest numar pot afla informatii despre trafic, mersul autocarelor si autobuzelor, rutele nationale si externe ale mijloacelor de transport, concerte si evenimente culturale, locatii ale unei banci ori datele sarbatorilor religioase.

Serviciul este disponibil din orice retea fixa si mobila din Romania, pentru apelurile din reteaua Romtelecom tariful fiind de 0,20 euro/apel plus 0,25 euro/minut, fara TVA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.