Visa Europe, organizatie detinuta si condusa de 4.600 banci membre europene, estima ca 30 noiembrie va fi cea mai buna zi de pana acum in privinta cumparaturilor online, asteptandu-se sa fie facute tranzactii de 318 mil. euro de utilizatorii Visa. Sunt insa valabile estimarile si pentru piata locala de comert online, evaluata la 225 milioane de euro?

Daca la nivel european, cea mai aglomerata zi in privinta comertului online este lunea cea mai apropiata de inceputul lui decembrie, in Romania estimarile organizatiei sunt confirmate de unii jucatori si infirmate de altii.

"Din datele existente pana la aceasta ora (16.30 n.red) nu se confirma aceasta previziune pentru Romania. Numarul tranzactiilor efectuate pana la aceasta ora indica o zi obisnuita", a declarat pentru Wall-Street Marin Mitroi, director general RomCard, procesator de plati online prin card bancar.

Mai multe despre tranzactiile prin cardurile Visa inregistrate ieri cititi pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.