Sase din zece companii planuiesc sa nu achizitioneze viitorul sistem de operare al Microsoft Corp., Windows 7. Mare parte isi motiveaza alegerea pe de o parte pentru ca vor sa economiseasca, iar pe de alta parte pentru ca nu sunt convinse de viabilitate noului produs, relateaza Reuters, citand rezultatele unui sondaj ScriptLogic Corp.
Windows 7, care va fi lansat pe 22 octombrie, a obtinut deja recenzii foarte bune, comparativ cu actualul sistem de operare promovat de Microsoft, Vista, noteaza Wall-Street, citand NewsIn.

La studiul realizat de ScriptLogic Corp, dintre cele 1.000 de companii intervievate, doar 5,4% au raspuns ca intentioneaza sa cumpere Windows 7 pana la finele lui 2009, in timp ce 34% il vor achizitiona pana la sfarsitul lui 2010. Printre motivele care indeparteaza companiile de sistemul de operare al Microsoft Corp. se numara instabilitatea acestuia sau compatibilitatea cu aplicatiile existente, se arata in studiu.


Iata clipul oficial de prezentare al Windows 7:




Si un clip in care se explica modul de functionare al Windows 7:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.