Romtelecom Clicknet introduce o oferta noua, ce combina accesul la Internet cu o consola de jocuri Wii de la Nintendo.
In functie de perioada contractuala si de tipul de abonament ales, consola de jocuri poate fi primita si gratuit.

Romtelecom va oferi, fara costuri aditionale, o consola de jocuri Wii noilor sai clienti persoane fizice pentru abonamentele de Internet broadband cu viteze de 6 Mbps in cazul contractelor pe 3 ani, de 8 Mbps pentru contractele pe 2 ani si de 20 Mbps pentru contractele de 1 an.

Pentru abonamentele cu viteze de 2 si 4 Mbps, pretul consolei va fi redus cu pana la 59% in comparatie cu pretul de lista.

Abonamentele la Internet au preturi ce variaza intre 9,52 euro (TVA inclus) pe luna pentru o viteza de 2 Mbps si 46,41 euro (TVA inclus) pentru o viteza de 20 Mbps. Oferta include activarea gratuita a serviciului si reduceri de pana la 68% pentru preturile modemurilor.

Oferta va fi valabila pana la 15 august. In aceasta perioada, in magazinele Romtelecom vor fi amenajate zone demo unde pot fi testate atat conexiunea la Internet, cat si consola.

Pentru clientii care doresc numai conexiune la Internet, Romtelecom ofera 3 luni gratuite de abonament la Internet pentru contractele de 1 an, 6 luni gratuite pentru abonamentele de 2 si 3 ani si modem si activarea serviciului gratuite in functie de tipul de abonament si perioada contractuala.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.