Business 5 Iunie 2009 16:05
Functia de manager in cadrul call center-ului Competence Call Center din Bucuresti este ocupata incepand cu luna mai, de Cristina Geogescu.
Cristina Georgescu (foto) preia incepand cu luna mai 2009 functia de manager call center la Competence Call Center din Bucuresti, avand responsabilitatea unei echipe de 150 de colaboratori. Caracterizata de colegi ca profesionista, ambitioasa si simpatica, Cristina a fost un membru de baza al echipei inca din perioada de inceput a locatiei CCC, in octombrie 2007, cand activa ca si “team support”. Apoi Cristina a ocupat pozitia de supervisor, pentru ca in prezent sa devina managerul locatiei CCC din Bucuresti.

„Faptul ca sunt manager call center la CCC Bucuresti este pentru mine un vis care a devenit realitate. Ma bucur de aceasta activitate palpitanta si variata care imi rezerva zi de zi provocari noi“, a afirmat cu entuziasm Cristina Georgescu cu privire la noile responsabilitati.

Inca din prima zi de la CCC am stiut ca aceasta ambianta dinamica de lucru este locul cel mai potrivit pentru mine“, a adaugat noul manager al CCC Bucuresti, care recent a fost distins ca cel mai bun supervizor de call center. Totodata, Cristina Georgescu se declara bucuroasa ca poate contribui la dezvoltarea colaboratorilor de la CCC si a locatiei in contextul cresterii economice, si ca noua activitate ii permite sa se dezvolte personal in continuare.

CCC: Piata de call-center vazuta in criza de pe primul loc


Cristina indrageste munca si oamenii cu care colaboreaza. Succesul ei este rezultatul interferentei mai multor factori: pune pret pe individualitate si calitate in fiecare contact cu clientii, contribuie prin experienta dansei la afacerea call center si transmite cu succes si altora cunostintele acumulate. In plus este empatica fata de colaboratori si, ce este mai important: in prim plan nu se afla succesul personal, ci acela al echipei si al companiei", a afirmat Heiner Witte, director call center pentru locatiile CCC din Viena, Linz, Bratislava si Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.