Business 2 Iunie 2009 00:04
Directorul general al Nokia Romania, John Guerry, a declarat ca fabrica de la Jucu a inceput sa produca accesorii pentru telefoane in urma cu cateva saptamani si va fi singurul furnizor de accesorii pentru Europa.
Potrivit lui Guerry Nokia, Romania va angaja pentru activitatea de asamblare a accesoriilor inca 400 de persoane, dorindu-se sa se ajunga la 1.800-2.000 de angajati la Jucu, informeaza NewsIn.

Am inceput de curand acest business. Vom fi singurul furnizor de accesorii in Europa, vom progresa. Vom angaja si 400 de persoane noi, asadar afacerea se dezvolta, probabil nu asa cum am sperat cand am ajuns aici, din cauza scaderii activitatii economice, dar suntem stabili, nu am concediat oameni si ne extindem incet si acum adaugam afacerea cu accesoriile. Este nevoie de asta in interiorul Europei”, a spus directorul Nokia Romania, adaugand ca productia de accesorii pentru telefoanele mobile va fi o activitate permanenta, iar firma a investestit in cateva linii productie, spatiul fiind disponibil in interiorul fabricii. Activitatea de asamblare a accesoriilor a incepul in prima saptamana a lunii mai.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.