Business 2 Iunie 2009 16:13
Vodafone Romania a lansat serviciul Asigurarea Mobila Vodafone, prin care clientii serviciilor pe baza de abonament, ai ofertei Vodafone Avantaj si Vodafone Acasa isi pot asigura telefonul mobil sau orice dispozitiv de conectivitate mobila - modem USB, in caz de furt sau distrugere.
Noul serviciu este disponibil pentru toti clientii Vodafone care incheie un nou abonament sau la achizitionarea unui nou telefon mobil sau modem USB.

"Asigurarea Mobila Vodafone este un serviciu care ofera clientilor acoperirea costurilor pentru inlocuirea telefonului sau a modemului de date mobile, in situatia in care acesta a fost furat sau deteriorat. Astfel, oriunde s-ar afla, in tara sau in strainatate, clientii nostri pot preveni costuri suplimentare nedorite si au siguranta ca vor primi, in cel mai scurt timp, un nou dispozitiv pe care sa il foloseasca in continuare", a spus Karsten Wildberger Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Clientii Vodafone pot opta pentru unul din cele doua tipuri de asigurare disponibile, Standard, cu 1,99 euro/luna sau Premium, cu o taxa lunara de 2,99 euro. Tariful lunar al asigurarii va fi inclus in factura Vodafone.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.