Business 2 Iunie 2009 15:16
Orange lanseaza primul serviciu din portofoliul Orange Care: transferul de continut agenda, mesaje, fotografii, muzica si alte informatii multimedia de pe un telefon mobil pe altul sau pe un stick de memorie USB. Serviciul transfer de continut este disponibil pentru toti utilizatorii de telefoane mobile din Romania, a anuntat compania.
Transferul de continut din memoria unui telefon mobil in memoria altuia este tarifat cu 5 EUR (TVA inclus), iar transferul acelorasi informatii pe un stick de memorie USB costa 3 EUR (TVA inclus). Serviciul este compatibil cu orice model de telefon, disponibil in portofoliul Orange, iar operatiunea de transfer de continut se realizeaza rapid in magazine. Serviciul este initial disponibil in 50 de shop-uri din tara si urmeaza a fi extins si in celelalte magazine.

De-acum utilizatorii de telefoane mobile se pot bucura de toate avantajele achizitionarii unui telefon nou avand totodata acces facil la informatiile importante pastrate in vechiul telefon”, declara Vanina Ungureanu, Product Division Manager la Orange Romania.

Prin portofoliul de servicii Orange Care, grupul Orange - France Telecom ofera clientilor sai din Europa solutii complete de asistenta si protectie pentru telefoanele mobile. Acestia beneficiaza de servicii precum asigurarea telefonului si realizarea copiilor de rezerva pentru agenda si continutul mobil, dar si servicii de reciclare a telefoanelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.