Gigantul e-commerce Amazon a achizitionat compania care produce aplicatii gratuite de carti digitale pentru popularul telefon iPhone, dezvoltat de Apple, scrie Wall Street Journal.

Achizitia, pe care Lexcycle a anuntat-o pe blogul oficial, pare a fi o incercare a Amazon de a-si extinde prezenta dincolo de cititoarele de carti digitale Kindle, in segmentul de telefoane mobile.

Aplicatia Stanza, dezvoltata de Lexcycle, permite utilizatorilor de iPhone sa descarce continut dintr-o selectie de peste 100.000 de carti si periodice in formate electronice si un format gratuit pentru carti digitale pe care Kindle, in prezent, nu le poate suporta.

E destul de devreme pentru cartile electronice si speram ca sunt destule inovatii pentru viitor”, a declarat o purtatoare de cuvant a Amazon. “Lexcycle este o companie inteligenta si inovatoare si privim inainte pentru a lucra cu acestia la dezvoltare in interesul cititorilor”, a mai adaugat aceasta.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.