Congestia puternica din reteaua de telefonie mobila in urma cutremurului de sambata a fost cauzata de faptul ca un numar prea mare de utilizatori a incercat sa initieze apeluri in acelasi timp, nu au fost disfunctii in retea, a declarat reprezentanti Vodafone Romania.

"Nu se poate spune ca a fost vorba de disfunctiuni. De asemenea, chestiunea a fost rezolvata in cel mai scurt timp, in functie de zona. Au fost cartiere in care s-a putut vorbi dupa 10 minute, altele in care reteaua a functionat dupa 30 de minute, in functie de numarul de oameni care au initiat apeluri in acea zona", a declarat directorul de comunicare al Vodafone Romania, Lidia Solomon, citata de NewsIn.

Dan Nica, ministru al Administratiei si Internelor, i-a cerut presedintelui Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii sa dispuna un control pentru a fi identificate cauzele ce au condus la disfunctiunile din retelele de telefonie, dupa cutremurul de sambata.

Ministrul i-a cerut presedintelui ANCOM sa dispuna un control pentru a fi identificate cauzele care au condus la disfunctiunile din retelele de telefonie dupa cutremurul inregistrat sambata seara, in conditiile in care acesta nu a avut o intensitate deosebita.

Reteaua Romtelecom a ramas functionala in urma cutremurului


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.