Lenovo, cel de-al patrulea producator de computere din lume, a oprit planurile de constructie a unei fabrici din Polonia, investitie de 20 milioane dolari, scrie Warsaw Business Journal.

Aceasta decizie este legata de principalul dezvoltator imobiliar care nu a respectat termenul limita pentru finalizarea proiectului”, a anuntat Lenovo intr-un comunicat de presa.

De asemenea, cotidianul polonez Puls Biznesu mai anunta ca situatia globala a determinat compania sa renunte la ideea de a produce PC-uri in Europa.

Dezvoltatorul a fost subsidiara poloneza a grupului belgian Immo Industry Group, care ofera servicii de real-estate industrial in regiune, dar care recent a falimentat, a anuntat Lenovo.

In noiembrie 2007, Lenovo anunta construirea unei fabrici in valoare de 20 milioane dolari in orasul Legnica din sud-vestul Poloniei prin care sa produca anual cinci milioane de PC-uri pentru piete din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Constructia fabricii trebuia sa fie incheiata in septembrie 2008 si urma sa aiba 1.000 de angajati.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.