Vizitele globale pe site-ul de microblogging Twitter au ajuns in luna februarie la 10 milioane, in crestere cu 700% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit comScore. In Statele Unite site-ul a inregistrat patru milioane de vizitatori si o crestere de 1.000%.
Doar in ultimele doua luni, traficul global al Twitter a depasit 5 milioane de utilizatori. Cu toate acestea, cifrele nu sunt foarte impresionante, avand in vedere ca multe companii folosesc Twitter pentru relatii publice, gestionarea brand-ului si chiar servicii pentru clienti.

In medie, utilizatorul Twitter este o persoana cu varsta cuprinsa intre 25 si 54 de ani, dar 36% dintre utilizatorii de Internet care acceseaza site-ul de microblogging au varste cuprinse intre 45 si 54 de ani. Utilizatorii cu varste intre 25 si 34 de ani reprezinta 30% din publicul site-ului, in timp ce doar 12% au varste cuprinse intre 18 si 24 de ani.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.