Guvernul georgian, care este asistat de o echipa de specialisti occidentali, a deschis un cont pe reteaua de socializare Twitter, furnizand informatii despre desfasurarea pas cu pas a protestelor opozitiei, posibila reactie la "Revolutia Twitter" din R.Moldova

Manifestatiile din R.Moldova, care au urmat victoriei comunistilor in alegerile de duminica, au inceput luni printr-o impresionanta manifestatie spontana a tinerilor, care s-au strans in piata din centrul Chisinaului raspunzand apelurilor lansate pe reteaua Twitter sau prin SMS-uri, informeaza NewsIn.

Modalitatea inedita de comunicare pusa la dispozitie de noile tehnologii si mai ales de internet a facut ca aceste proteste sa fie numite "Revolutia Twitter".

In Georgia au inceput joi proteste ample pentru demisia presedintelui Mihail Saakasvili. Acesta este acuzat mai ales ca a implicat tara in razboiul dezastruos cu Rusia din vara si ca nu a luat suficiente masuri pentru combaterea consecintelor crizei economice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.