Telefonul Nokia E75, primul dispozitiv livrat cu noua interfata pentru e-mail, este disponibil deja in anumite piete si va fi in magazinele din Romania in maxim doua saptamani.

Potrivit lui Razvan Petrescu, country manager Nokia Romania, terminalul va fi disponibil la pretul de 350 euro cu TVA si va putea fi achizitionat de la toti operatorii de telefonie mobila de pe piata locala. “In egala masura purtam discutii cu operatorii din piata pentru a ajunge la un plan tarifar cat mai bun”, spune seful companiei in Romania.

Noul terminal Nokia E75 va fi in magazine in maximum doua saptamani, potrivit acestuia.

Noua strategie Nokia urmareste sa dezvolte solutii care vor avea ca focus Internetul. Compania se va dedica solutiilor complete pe care vrea sa le ofere in viitor utilizatorilor. Astfel, si noile terminale din seriile 40 si 60 vor veni cu aplicatii pentru principalele servicii de Internet folosite de utilizatorii romani. In acest mod, strategia de "mobile messaging" promovata de companie, va targeta trei nise: enterprise (cu direct access - mail for exchange, Lotus Traveling), consumer (mail si messenger) si emerging.

Nokia E75 este livrat cu o noua interfata pentru e-mail, dezvoltata de companie, care ofera functionalitate e-mail completa pe desktop si integrare cu serviciile Nokia de e-mail si mesagerie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.