Compania ce detine reteaua sociala Facebook a anuntat ca Gideon Yu, care ocupa functia de director financiar, a demisionat din aceasta functie, scrie The New York Times.

Yu este un veteran in Silicon Valley si este apreciat pentru experienta dobandita la Google, YouTube si Yahoo. Facebook, care a tinut in secret acest amanunt, nu a oferit explicatii pentru plecarea acestuia, dar a declarat ca a angajat o companie pentru a gasi un succesor cu experienta in conducerea unei companii publice.

El a coordonat ultima runda de finantare a Facebook in 2007, care a inclus o investitie de la Microsoft in valoare de 15 miliarde dolari. Yu a intalnit dificultati cand compania avea nevoie de noi finantari pentru a acoperi costurile tehnologice de extindere ale retelei sociale. De asemenea, Facebook a incercat sa construiasca o divizie de publicitate in timpul unei economii dure.

Gideon a jucat un rol important in realizarea succesului nostru financiar, construind o echipa financiara puternica si stabilind operatiunile importante pentru compania noastra”, a declarat purtatorul de cuvant al Facebook, Brandee Barker.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.