Microsoft si Gecad Technologies anunta incheierea unui acord de licentiere pentru utilizarea tehnologiei Microsoft Exchange ActiveSync, in vederea implementarii acesteia in Axigen Mail Server, permitand, astfel, serverului de email Axigen sa sincronizeze direct mesajele de email si alte date intre echipamentele mobile ale utilizatorilor.

Prin protocolul Exchange ActiveSync implementat in Axigen Mail Server, un utilizator care detine mai multe echipamente mobile precum organizatoare personale sau telefoane mobile echipate cu sistem de operare, cum ar fi Windows Mobile sau Symbian, poate accesa mesajele din Inbox, actiunile din calendar, contactele, listele de sarcini si alte date din aplicatia de email, de pe oricare dintre echipamente. Printre telefoanele mobile ce pot fi utilizate se numara Nokia, seriile E si N, Apple iPhone si altele.

“Intr-o perioada economica dificila, acest acord incheiat cu Microsoft permite Axigen sa se diferentieze de competitorii sai pe piata globala a solutiilor de mesagerie electronica”, spune Oana Bornaz , CEO Gecad Technologies.

Prin semnarea acestui acord de utilizare a patentului pentru Microsoft Exchange ActiveSync, Gecad Technologies se alatura unui grup in crestere de companii doritoare sa implementeze tehnologia Microsoft in serverele pe care le dezvolta.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.