Apple, prin distribuitorul sau autorizat in Romania - I.R.I.S. S.A., a lansat pe piata noi modele din segmentul desktop, incluzand modelul iMac 24'' si Mac mini cu procesoare grafice integrate puternice.
"Sistemul nostru de referinta, iMac 24'', cu o capacitate de stocare si memorie de doua ori mai mare este acum disponibil la cel mai bun raport pret-performante" a declarat Tim Cook, COO Apple. "Iar Mac mini nu este doar cea mai convenabila solutie financiara Mac, ci si computerul cu cel mai mic consum de energie electrica",

Incepand de astazi, gama iMac se imbogațește cu doua noi modele, pe 20” și 24”, la prețuri convenabile. Fata de un model de 20'' din generația anterioara, acum veti primi noul iMac 24'', ce ofera un display cu 30% mai mare, de doua ori mai multa memorie si spatiu de stocare. iMac 24'' contine procesoare Intel Core 2 Duo ce funcționeaza la viteze de 3,06 GHz, 4GB memorie DDR 3 la 1066 MHz, HDD de 640 GB sau 1TB si mai multe variante de placi grafice.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.