Trei dintre cele mai importante companii IT, Nortel, Cisco si Lenovo, au anuntat in aceasta saptamana noi reduceri de personal, adaugand o lovitura industriei care deja este asediata cu acest tip de actiuni, scrie vnunet.com.

Nortel si-a anuntat planul de a concedia alti 3.200 de angajati in urmatoarele luni, dupa ce deja si-a redus personalul cu 1.800 de angajati la inceputul lunii in curs.

Furnizorul canadian, care a intrat sub incidenta institutiilor falimentare, cauta modalitati de reducere a costurilor pentru diminua pierderile companiei. Printre masurile luate de Nortel se numara verificarea licentelor IT si de real estate, alaturi de toate contractele cu furnizorii si clientii acesteia.

“Cu un mediu economic fara precedent si un impact provocat de venituri mici, in planul nostru financiar vor avea loc schimbari semnificative”, a declarat CEO-ul Nortel, Mike Zafirovski.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.