Apple ar putea lansa un nou iPhone la un pret de 99 dolari, similar versiunilor anterioare de 199 si 299 dolari, insa va fi dotat cu un numar mai redus de functii, scrie MSNBC.

Analistul RBC Capital Markets, Mike Abramsky, a anuntat ca noul telefon ar putea fi introdus pe piata in luna iulie, cand va fi lansat si modelul imbunatatit al iPhone 3G.

"Analizele noastre au evidentiat semnele unei noi strategii iPhone, ce include si un nou nivel al preturilor", a declarat analistul. De asemenea, specialistii asteapta o imbunatatire a performantei iPhone 3G.

iPhone-ul de 99 dolari nu va functiona pe reteaua rapida 3G sau pe a treia generatie de retele wireless, dar va putea folosi mai tehnologia 2,5G sau a doua generatie de retele. Telefonul va avea Wi-Fi si Bluetooth, la fel cum primele doua versiuni de iPhone au avut. De asemenea, va avea acelasi ecran de 3,5 inch pe care il are actualul iPhone, cu o rezolutie de 480x320.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.