Firmele scot la concurs posturi de informaticieni fara sa fie afectate de criza. Angajatii companiilor din domeniul tehnologiei informatiei nu sunt amenintati de disponibilizari.

Site-urile de recrutare online ofera peste doua sute de joburi in Timisoara, pentru inginerii hardware si software. Numarul locurilor de munca din domeniul IT este mentinut la inaltime de ofertele multinationalelor, care isi respecta planurile de afaceri, fara a fi amenintate de criza financiara.

„Avem in continuare posturi disponibile pentru informaticieni”, a spus Adela Dragomir, de la agentia de recrutare Adecco. Astfel, la Saguaro Technology, se cauta luna aceasta 15 timisoreni, cu experienta de dezvoltatori software.

Angajari in ritm alert

„Ne-am facut planificarea de angajari de anul trecut, iar criza nu o schimba cu nimic”, a spus Andreea Serandan, reprezentant Saguaro. Procesul de recrutare se desfasoara in forta si la compania ACI Worldwide, unde informaticienii pot ocupa un post, daca au experienta de cel putin trei ani. „Recrutarea se face pe baza de recomandari din interior, de la angajatii nostri”, a spus Alina Andrei, de la departamentul de Resurse Umane al companiei specializate in software bancar. „La angajare, se pune accent pe cunostintele de programare si pe experienta”, a adaugat aceasta


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.