Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a lansat vineri procedura de consultare publica pentru adoptarea Documentului de politica si strategie privind tranzitia de la televiziunea analogica la cea digitala si implementarea serviciilor multimedia digitale la nivel national.

Documentul poate fi accesat pe site-ul ministerului la sectiunea Legislatie/Proiecte legislative romanesti, potrivit unui comunicat.

Cetatenii pot trimite astfel observatii si sugestii in format electronic pe adresa de e-mail: dcpe@mcsi.ro sau in scris pe adresa MCSI: Bulevardul Libertatii nr. 14, in atentia Directiei pentru politici si programe in domeniul comunicatiilor, afaceri europene si relatii internationale.

„Obligatiile asumate de catre Romania in calitate de stat membru al Uniunii Europene, precum si interesul major manifestat pentru cresterea gradului de satisfactie a cerintelor consumatorilor, au determinat lansarea procesului de tranzitie de la televiziunea analogica la cea digitala, actiune care va permite valorificarea enormei oportunitati pe care implementarea televiziunii digitale terestre o constituie pentru Romania”, se arata in Hotararea pentru aprobarea Documentului de politica si strategie privind tranzitia de la televiziunea analogica la cea digitala si implementarea serviciilor multimedia digitale la nivel national.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.