Detectorul de efractie Blue Line de la Bosch a inregistrat peste un milion de unitati vandute de la lansarea sa in anul 2004. Succesul acestor produse se datoreaza sistemului electronic incorporat si detectiei inteligente a miscarii, care impreuna au dus la cresterea ratei de detectie si la scaderea numarului alarmelor false.
Detectia inteligenta a miscarii este bazata pe tehnologia First Step Processing (FSP) de la Bosch, care analizeaza perimetrul protejat si distinge intre miscarea umana si cea cauzata de alte surse. Mai mult, in functie de tipul de detector Blue Line instalat, este posibila inlaturarea alarmelor cauzate de animalele de casa, asigurand doar detectia alarmelor valide si eliminand astfel alertele false.

Detectorii de efractie Blue Line ofera o solutie completa, punand la dispozitie o paleta de cinci modele, cum ar fi detectorul de miscare cu infrarosu (PIR) - simplu sau dual si cel combinat PIR si microunde. De asemenea sunt disponibile module aditionale cu camera color, cu sirena sau cu LED-uri “night light” activate la miscare, care astfel, ofera o functionalitate suplimentara. Deoarece sirena este atasata de detector, numarul echipamentelor de securitate necesare si cablarea adiacenta sunt mai reduse. Detectorii Blue Line au fost conceputi cu un design unitar, in culori neutre, pentru a se integra usor in orice decor.
Detectorii de efractie Blue Line au avut succes printre instalatorii de sisteme de securitate din intreaga lume datorita tehnologiei de instalare foarte usoara. Astfel, detectorii din seria Blue Line au fost special conceputi pentru a reduce timpul de instalare cu 25%.

Gama de detectori de efractie asigura o acoperire constanta pe intreaga zona, chiar si la modificarea inaltimii, nefiind necesara reglarea lentilei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.