Toshiba TG01 este primul telefon din industrie care foloseste platforma Snapdragon de la Qualcomm. Telefonul mobil de doar 9,9 mm grosime, va dispune de un ecran tactil de 10,4 cm, GPS si Wi-Fi, tehnologia de comunicare 3G - HSDPA, micro SD si sistemul de operare Windows Mobile 6.1.

"In piata sunt o multime de telefoane cu ecran tactil care au integrat sistemul de operare Windows Mobile. Acesta este primul bazat pe arhitectura Snapdragon. Fara indoiala, va concura cu HTC Touch si iPhone si tot ce inseamna touchscreen", a declarat Avi Greengart, analist Current Analysis, adaugand ca platforma Snapdragon este una rapida.

Qualcomm a primit un suport destul de mare din partea industriei pentru Snapdragon, cu mai mult de 30 de instrumente in dezvoltare care folosesc chip-urile Snapdragon. Acest procesor este construit pentru a uni capacitatile computerelor cu cele ale telefoanele mobile si ofera in principal proprietati solide de Internet Mobil.

Arhitectura Snapdragon include chip-uri care contin un microprocesor asemanator cu a sasea generatie de procesoare dedicata aplicatiilor, rezultatul fiind o procesare rapida.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.