UPC Romania, unul dintre operatorii de comunicatii fixe ce activeaza pe piata romaneasca, a lansat serviciile DVR (Digital Video Recorder) si in Bucuresti, iar din cei 100.000 de abonati ai serviciilor digitale aproximativ 4.000 folosesc sistemul DVR la nivel national.

“De la lansarea serviciilor DVR pe piata romaneasca, aproximativ 4.000 din cei 100.000 de clienti ai serviciilor de televiziune digitala au aderat la acest tip de servicii. In prezent, serviciile digitale ale UPC sunt prezente in 20 de orase, iar pana la sfarsitul acestui an estimam ca vom mai acopri inca 10”, a declarat Severina Pascu, Chief Financial Officer al UPC Romania.

In ceea ce priveste segmentul de Internet broadband, CFO-ul companiei este de parere ca dezvoltarea acestui segment depinde si de evolutia creditelor de consum care influenteaza dezvoltarea pietei IT.

Compania a lansat o a doua platforma digitala, iar pana la sfarsitul acestui an clientii din Romania ar putea beneficia si de alte servicii, cum ar fi posturi de televiziune transmise in high definition (HD).
Cu DVR clientii UPC pot inregistra si stoca pana la 65 de ore (sau 160GB) si, de asemenea, pot opri, derula si relua emisiuni transmise in direct.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.