Capitala se afla, la doar doua luni de la inaugurare, pe lista celor mai spectaculoase destinatii virtuale din Second Life, la categoria Arta si Cultura.

Prin Bucurestiul virtual, dotat, cu ocazia iernii, cu o piscina in aer liber, inconjurata de palmieri, s-au plimbat in luna decembrie, zilnic, peste 16.500 de cetateni virtuali. Printre cele 48 dintre cele mai interesante si vizitate locuri din Second Life, la sectiunea "Arts&Culture", se mai afla un Muzeu al Robotilor, Roma virtuala, un Planetariu, Muzeul Holocaustului sau teatrul The Globe.

"Nu este usor sa ajungi in lista asta, teoretic orice proprietar de teren si-ar dori sa fie listat acolo insa trebuie sa indeplinesti o multime de criterii iar fiecare aplicatie este analizata foarte serios de catre Linden Lab. Faptul ca suntem deja listati in Showcase inseamna ca suntem pe drumul cel bun. Romania are ce arata lumii!” a declarat Aura Tatu, Business Developer al Chase Corp. Agentia, specializata pe marketing in lumi virtuale, se lauda, printre proiectele dezvoltate in ultima vreme, cu "Romania Virtuala" , lansarea primei companii romanesti in SL, fan club-ul Valentino Rossi si aniversarea in virtual a revistei FHM.

Ca sa va convingeti de interactivitatea Bucurestiului din Second Life si sa vedeti cum arata apartamentul virtual (situat in Piata Revolutiei) pe care-l puteti castiga, incepand de ieri, trebuie doar sa urmati cativa pasi introductivi sau, daca sunteti familiar cu platforma, sa va teleportati direct acolo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.