Lansarea pe piata a gadget-ului Blackberry Storm de la producatorul de telefoane mobile Research in Motion (RIM) a avut un debut anevoios, dupa cum releva numeroase publicatii online.

De exemplu, conform Wall Street Journal, terminalul mobil intampina diverse probleme tehnice la nivelul ecranului tactil si, mai mult decat atat, vanzari sub asteptari. Asadar, daca review-urile facute gadget-ului mobil inainte de lansarea sa pe piata erau in majoritate pozitive si promiteau un telefon cu adevarat “puternic”, in momentul de fata acesta demonstreaza ca nu este chiar asa de bun pe cat se credea initial.

Pana acum, RIM a vandut 500.000 de unitati Storm, spre deosebire de iPhone-ul 3G care, in primul trimestru de la lansarea sa pe piata, a avut vanzari de 2,4 milioane de echipamente (Blackberry Storm este prezent pe piata de aproximativ doua luni).

“RIM considera terminalul mobil Storm ca fiind un real succes, mai ales dat fiind faptul ca acestia produc circa 250.000 de echipamente mobile pe saptamana pentru a face fata cererii mari din piata”, se arata in WSJ.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.