Samsung Electronics a lansat TL100, o camera foto digitala cu un senzor de 12,2 megapixeli, ce detine un corp extrem de subtire si usor de utilizat. Masurand doar 16,6 mm in grosime TL100 reprezinta solutia ideala pentru utilizatorii pasionati de calatorii ce sunt n cautarea unui dispozitiv care sa nu cantareasca mult.
Construit dintr-o carcasa de otel, TL100 dispune de un ecran LCD de 2,7 inchi, eficient pentru incadrarea peisajelor si pentru vizualizarea imaginilor si a filmuletelor. La acestea se adauga un zoom optic de 3x.

TL100 dispune de o noua functie Samsung Smart Auto, ce inlesneste folosirea aparatului, demonstrand ceea ce inseamna o camera digitala point-and-shoot. In momentul activarii, Smart Auto va selecta automat una dintre cele 11 scene. Si anume pe cea care se potriveste mediului in care utilizatorul fotografiaza.

Click aici pentru imagini si mai multe detalii.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.