Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata romaneasca a comercializat anul trecut cu 20% mai multe terminale smartphone comparativ cu 2007
“Vanzarile de smartphone-uri ale Orange au crescut cu 20% in 2008 fata de 2007 si suntem convinsi ca lansarea unor smartphone-uri precum BlackBerry Curve 8900, care imbina cele mai bune servicii de acces e-mail si internet cu capacitati multimedia generoase, va fi extrem de atragatoare pentru clientii nostri," a declarat Razvan Sturza, Product Manager Orange Romania.

Operatorul a lansat alaturi de compania Research In Motion (RIM) BlackBerry Curve 8900. Noul terminal detine aplicatii de telefonie, email, mesaje, organizator, browser web si multimedia, smartphone-ul BlackBerry Curve™ 8900 este prevazut cu suport de conectivitate globala, Wi-Fi si GPS incorporate, un procesor de 512Mhz din noua generatie si un afisaj de inalta rezolutie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.