Grupul de retail electronic Flamingo International anunta inchiderea unor magazine, in perioada urmatoare, dar si o posibila amanare a planurilor de extindere cu 1-2 ani in contextul crizei economice mondiale.
Potrivit companiei, in contextul economic actual, Flamingo are in plan inchiderea unor magazine mici care inregistreaza un profit sub asteptari sau a magazinelor ale caror contracte de inchiriere au expirat si pentru care nu sunt propuneri avantajoase de inchiriere si mentinerea activitatii doar a acelor magazine care sunt profitabile pe termen mediu si lung. Totodata, potrivit datelor companiei, Flamingo ia in calcul, in perioada urmatoare, relocarea unor magazine, informeaza NewsIn.

"In contextul economic actual am decis sa mentinem doar activitatea acelor magazine care sunt profitabile pe termen mediu si lung. In plus, pentru unele magazine luam in calcul varianta relocaroo, cum a fost cazul Flamingo Computers din Unirea Shoppin Center, acum modernizat si redeschis in Cora Lujerului", au spus pentru NewsIn, reprezentantii Flamingo.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.