Yahoo este in ultima etapa a efortului sau de cautare a unui director executiv, iar decizia sa ar putea veni cel mai probabil saptamana viitoare, au declarat persoane apropiate companiei de Internet, scrie Wall Street Journal.

Printre candidatii luati inca in considerare se afla fostul director executiv de la Autodesk, companie constructoare de soft-uri folosite in inginerie. Ea se afla pe lista, a declarat o persoana apropiata situatiei, adaugand ca ea a impresionat directorii Yahoo.

Purtatorul de cuvant al Yahoo a refuzat sa comenteze, iar purtatorul de cuvant al Autodesk a declarat ca Bartz a calatorit in aceasta saptamana si nu a putut fi contactata pentru comentarii.

Inca este neclar daca Bartz a raspuns candidaturii sau daca este principalul candidat pentru aceasta pozitie. Persoanele familiare situatiei au declarat ca board-ul inclina catre o persoana din exteriorul companiei, dupa ce initial in luna noiembrie anuntase ca va renunta la angajarea unui executiv din exterior. Fostul director executiv al Vodafone, Arun Sarin, pe care conducerea Yahoo l-a luat in considerare, a fost retras din ocuparea postului, potrivit surselor.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.