Publisher-ul online Rockmedia Network, detinut de omul de afaceri Rachad El Jisr, a lansat ieri iKonect.ro – prima retea sociala de business din Romania. Proiectul a fost creat pe o platforma online dezvoltata impreuna cu Agentia Interactiva MB Dragan.

“iKonect este prima comunitate online dedicata oamenilor de afaceri din Romania, cu o componenta puternica de relationare, singura in acest moment care intruneste conditiile unei retele sociale profesionala\e. Este primul serviciu online romanesc care ofera oamenilor de afaceri posibilitatea de a-si maximiza reteaua de business", a spus Rachad El Jisr, director general Rockmedia Network.

Lansata in faza de testare, denumita “exclusive beta", reteaua va permite in faza incipienta accesul selectiv al un numar limitat de oameni de afaceri romani, considerati reprezentativi pentru mediul de business romanesc. Acestia vor testa functionalitatile retelei sociale si vor putea sa ofere invitatii de a deveni membri partenerilor de afaceri.

“Se simtea nevoia unei astfel de aplicatii in mediul de afaceri local. Lansarea in «exclusive beta» va asigura un mediu de discutii profesionist pentru specialistii romani”, a adaugat Mihai Dragan, director general MB Dragan.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.