Autoritatea Nationala pentru Comunicatii (ANC) a anuntat propunerile pentru planul de actiuni din 2009 ce vizeaza facturi mai mici, respectarea drepturilor utilizatorilor si extinderea accesului la internet si telefonie in toate zonele din tara, potrivit ANC.

“Am construit planul de actiuni pentru 2009 avand in vedere urmatoarele obiective: facturi mai mici, respectarea stricta a drepturilor utilizatorilor de catre operatori si acces la servicii de internet si telefonie pentru toti cetatenii Romaniei, indiferent daca traiesc in centrul Bucurestiului sau intr-un sat izolat de munte”, a declarat presedintele ANC, Liviu Nistoran.

Potrivit autoritatii, pentru promovarea intereselor utilizatorilor finali, ANC va continua in 2009 implementarea serviciului universal, atat in domeniul comunicatiilor electronice, cat si in cel al serviciilor postale, conform NewsIn.

De asemenea, ANC va derula o serie de campanii de informare si educare a utilizatorilor finali pe teme precum obligatiile de informare a publicului care revin furnizorilor de retele si servicii de comunicatii electronice, portabilitatea numerelor de telefon sau comunicarile comerciale nesolicitate.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.