BitDefender® si compania Punkt NET au incheiat recent un parteneriat ce are ca scop distribuirea online a intregii game de produse BitDefender la nivel autohton, alaturi de suportul tehnic aferent.
Ideea portalului are la baza o livrare foarte rapida, clientul primind serial number-ul necesar rularii produsului ales, imediat dupa plasarea comenzii. Pana la sfarsitul anului 2008 Punkt NET si-a propus ca prin intermediul acestui site sa desfasoare o ampla campanie de promovare a solutiilor BitDefender pentru desktop, la preturi speciale.

Punkt NET va oferi prin suportul dedicat, primul nivel de asistenta in cazul unor probleme tehnice intampinate de clienti la instalarea si configurarea produselor BitDefender. De asemenea, poate facilita eventuale parteneriate direct cu firmele interesate in comercializarea in piata online a licentelor BitDefender, acestia primind suport extins, de la training pana la suport tehnic si materiale de marketing.

"Asa cum am estimat anterior, avem toate premisele sa ne mentinem increderea ca mediul online va deveni una dintre metodele preferate de achizitie ale tot mai multor utilizatori, chiar si de produse de securitate. Este usor, rapid si sigur. Suntem bucurosi de faptul ca am ales alierea cu Punkt Net si suntem convinsi ca mediul online va reprezenta o mai buna modalitate de a fi aproape de clientii nostri", a declarat Bogdan Lupu, Channel Manager Romania, BitDefender.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.