Mult-asteptatul Service Pack 2 pentru Vista aduce o serie de imbunatatiri greu de trecut cu vederea.

Chiar daca multora nu le place Vista si considera ca Microsoft ar trebui sa scrie in continuare drivere pentru XP, succesorul acestuia stresand prea mult componentele hardware fara sa creasca vizibil performantele unui sistem, se pare ca nu prea avem de ales. Din ce in ce mai putine configuratii laptop sau desktop au componente compatibile cu XP astfel incat nu ne ramane de facut decat sa de imprietenim cu Vista.

Cel de-al doilea pachet de update-uri pentru Vista e disponibil, incepand de astazi, tuturor celor care au o licenta de Vista activata legal.

Imbunatatirile pe care le aduce aceasta actualizare au ca scop, dupa cum sustine si anuntul de pe blogul Windows, stabilitatea sistemului si compatibilitatea cu hardware de ultima generatie (incluzand, de exemplu, tehnologia ssd).

Cu ajutorul acestui pachet software Vista va recunoaste procesoarele VIA de 64 de biti si sistemul de fisiere exFAT, va integra recentul standard Bluetooth 2.1 si, la nivel de functionalitate, se va descurca mult mai bine cu erorile, raportandu-le detaliat si crescand cu 10% eficienta controlului asupra Grupurilor de utilizatori.

Cea mai importanta noutate pe care o aduce Service Pack 2 se adreseaza conectivitatii wi-fi a Vista la internet, bazata acum pe o revenire mult mai eficienta din modul "Sleep" si pe o pre-configurare cu ajutorul Windows Connect Now.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.