Facebook Connect, un serviciu oferit de Facebook care permite utilizatorilor sa se logheze la alte site-uri folosind profilul lor existent pe reteaua sociala, isi va incepe extinderea dupa lansarea sa din luna martie.
Facebook este gata sa dea o alta lovitura pentru a introduce caracteristica asemanatoare cu Beacon care permite prietenilor din Facebook sa urmareasca pe unde navigheaza cu un serviciu numit Connect. Serviciul urmeaza sa fie lansat in urmatoarele saptamani, potrivit Facebook.

Caracteristica Facebook Connect va permite participantilor ce detin site-uri cu functie Connect sa imparta numele utilizatorilor si date acestora de inscriere pe site. Aceasta permite utilizatorilor sa se inscrie pe Facebook, de exemplu, si sa navigheze pe alt site participant la Connect si sa evite crearea unui utilizator si parola pentru acces pe respectivul site.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.