Vodafone Romania, cel de-al treilea operator de telefonie mobila din Romania, a lansat noul laptop Vodafone Log’n’Go 160, care poate fi gasit atat in magazinele Vodafone, cat si la parteneri la preturi cuprinse intre 99 si 219 euro (TVA inclus).

“Suntem increzatori ca noua oferta va incuraja adoptarea serviciilor de Internet de catre toate categoriile de utilizatori din Romania. Laptop-ul sub brandul Vodafone completeaza portofoliul nostru de date mobile pentru a face Internetul mobil si mai accesibil clientilor nostri”, au declarat, pentru Wall-Street, reprezentantii Vodafone Romania.

Laptopul este disponibil la un pret de 99 euro (TVA inclus) la un abonament de 35,70 euro/luna incheiat pe o perioada de doi ani ce ofera trafic de date nelimitat si viteze de pana la 3.6 Mbps.

De asemenea, utilizatorii pot alege abonamentul de 21,42 Euro / luna, care ofera trafic nelimitat, viteze de transfer al datelor de pana la 1 Mbps si laptop-ul Vodafone la 219 Euro (pret cu TVA), pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 ani.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.