Orice copil sub 10 ani sau om in toata firea are sansa sa castige o masina Volkswagen Golf sau chiar una de teren, Touareg, la jocul de noroc disimulat sub denumirea de tombola, organizat de compania de telefonie mobila Vodafone.

Pentru acest tip de joc de noroc, compania nu are licenta, pe motiv ca tombola nu se incadreaza in aceasta categorie.

Tot ce are de facut doritorul este sa cheltuie o suma cat mai mare in euro, de pe propriul telefon mobil, pentru a trimite SMS-uri la numarul indicat de organizator. Informatiile oficiale arata ca „tombola” denumita „1 Golf pe zi” se deruleaza cu incepere de la 10 octombrie 2008 si dureaza pana la sfarsitul anului.

Pentru a intra in concurs, primul pas este sa trimiti un SMS cu textul „Da”, la 100. Pretul este un euro. Din acest moment incepe nebunia. Din minut in minut vei fi bombardat cu mesaje prin care ti se cere sa trimiti inca un SMS si inca unul... la nesfarsit, aceasta fiind singura modalitate prin care „iti sporesti sansele de castig”.

Asa cum rezulta chiar de la inceput, premiul se acorda zilnic si consta intr-o masina Golf sau Touareg. Ca sa ai sanse, cel putin teoretic, trebuie sa te inscrii la tragerea la sorti. Asta inseamna sa raspunzi la un set de zece intrebari, fiecare raspuns insemnand inca un euro.

Urmeaza o noua etapa: cea in care trebuie sa joci diferite jocuri, tot cu scopul de a-ti creste sansele de castig, fie pentru tragerea la sorti zilnica, fie pentru cea lunara. Acelasi regulament avertizeaza ca degeaba ai cotizat toata luna daca nu dai macar un euro chiar in ziua tragerii la sorti.

Conform procedurilo9 AM Admin - Administrare Articoler afisate inclusiv pe site-ul Vodafone, „extragerile numelor castigatoare se fac pe cale electronica si sunt facute cu un software special, apartinand companiei organizatoare. Aceste extrageri vor avea loc intr-un magazin Vodafone, in prezenta unui notar public”.

Nu se precizeaza daca extragerea se intampla in timpul programului de lucru sau dupa ora inchiderii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.