Daca in luna mai a acestui an, Yahoo isi lua primul angajament fata de piata din Romania prin numirea lui Bobby Voicu in functia de community manager, si cel mai popular motor de cautare de pe Internet, Google, cauta un Country Business Development Manager pentru Romania, dupa ce Radu Tudorache a parasit compania americana la inceputul anului in curs.

Aceasta functie este valabila pentru Bucuresti, si vizeaza orice persoana cu abilitati de vanzare, precum si alte calitati necesare unui om de sales, dupa cum indica profilul potentialului angajat, asa cum apare in Google Jobs.

Viitorul manager se va ocupa de tot ce tine de strategia de dezvoltare si executare a pietei din Romania. Printre responsabilitatile acestuia se numara si alegerea unei strategii potrivite modelului de business, targetarea advertiserilor si coordonarea unei echipe functionale, care se va concentra, in primul rand, pe dezvoltarea business-ului regional.

Cel care va fi ales pentru a ocupa aceasta functie va raspunde in mod direct pentru actiunile sale directorului EMEA.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.