In ciuda agitatiei dintre pietele globale, doua treimi din executivii din industria mondiala de IT au declarat ca incetinirea economica nu-i va afecta la fel de puternic precum boom-ul IT din anul 2000, potrivit unui studiu recent publicat de firma de avocatura DLA Piper.

Mai mult de trei sferturi dintre respondenti au declarat ca afacerile pe care le conduc au fost lovite de criza financiara, potrivit DLA Piper.

Totusi, doar 27% dintre respondenti au afirmat ca isi vor reduce vanzarile si exporturile, in timp ce doar 15% au spus ca isi vor reduce cheltuielile planificate pentru cercetare si dezvoltare (R&D).

“Acest lucru sugereaza ca majoritatea companiilor nu considera ca aceasta criza va avea un impact major asupra lor si ca vor continua investitiile in perioada urmatoare”, a declarat Peter Astiz, reprezentant DLA Piper.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.