Educarea pietei online din Romania si constientizarea importantei acestui mediu pentru publicitate ar putea genera, in aproximativ 2-3 ani, o valoare a bugetelor de promovare pe Internet echivalenta cu cea din Marea Britanie, a explicat, pentru Wall-Street, Marvin Liao, Global Sales Manager for Emerging markets Yahoo!.

Cu toate ca in prezent doar 2% bugetele de promovare ale advertiserilor romani se indreapta spre online, Marvin Liao considera ca acest procent se va imbunatati considerabil in urmatorii ani.

“Sunt foarte entuziasmat de piata de publicitate online din Romania , e un mediu cu un potential urias de dezvoltare. Daca ma uit la alte piete din afara, precum cea din Marea Britanie, unde 15% din bugetele de promovare se duc spre online, si ma uit la noi, unde doar 2% din bugete se indreapta spre online, diferenta este destul de mare. Dar totodata daca vom incerca sa educam piata, sa vedem importanta online-ului, cred ca vom atinge nivelul din UK in 2-3 ani, fata de 5-6 ani”, spune Liao.

La cat estimeaca acesta valoarea pietei de publicitate online, aflati din Wall-Street.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.